Úvod » Orlíci U15

Futsalový turnaj mládeže

publikováno 10.05.2014 (aktualizováno 12.05.2014)

V sobotu 10. 5. 2014 se konal turnaj pro Orlíky.

Po delším čase jsme uspořádali turnaj ve futsale pro mládež. Přijel nám soupeř z Telnice, my jsme postavili dva týmy, Sokol Telnice také dva.

Orlíci, kteří se ještě nezúčastnili žádného turnaje, měli možnost poměření sil se soupeřem v turnajovém prostředí. Chyběli nám v sestavě bratři Bučkovi, David a Ondra, dále Matěj Vašek nebo Michal Matoušek. Naopak pro Petra Němce, Pavla Hedbávného, Daniela Ruggieriho a Petra Stuchlíka to byla konečně možnost vyzkoušet si zápasy "na ostro" a zúročit své poctivé trénování. Zapojili jsme ale i úplného nováčka Dominika Luščaka a nejmladším členem týmu byl i malý Véna Dlabáček (roč. 2008), který nastoupil místo zraněného Filipa Dygase.

Sestava "áčka": Růžička Luboš - Bartoš Adam, Krčma Lukáš, Ruggieri Daniel - Havlík Filip, Přikryl Martin, Klement Martin (kap.), Dlabáček Václav

Sestava "béčka": Havlík Adam (kap.) - Němec Petr, Hedbávný Pavel, Luščak Dominik - Robíček Jan, Zerrich Nicolas, Bělehrad Michal, Stuchlík Petr

Zápasy:

OREL Řečkovice "A" - SOKOL Telnice "B" 8:0 (4:0); branky: 4 Havlík Filip, 2 Klement Martin, Přikryl Martin, Bartoš Adam

První zápas naše áčko rozstřílelo rezervní tým Telnic vysoko 8:0. Čtyřmi brankami se blýsknul Filip, který během turnaje zúročil své hrotové postavení a dorážky a tlak na bránu, který mocně podporovala obrana v čele s pohyblivým a velmi dobře hrajícím Adamem Bartošem. I ostatní orlíci odehráli první zápas na jedničku.

SOKOL Telnice "A" - OREL Řečkovice "B" 0:2 (0:1); branky: Robíček Jan, Stuchlík Petr

Béčko se dlouho rozkoukávalo, ale dvěma brankami Jéni a Petra Stuchlíka a hlavně jistým a spolehlivým výkonem Adama Havlíka v brance, který vychytal pár tutovek soupeře, porazilo áčko soupeře.

OREL Řečkovice "A" - OREL Řečkovice "B" 3:0; branky: 2 Havlík Filip, Klement Martin

Orelské týmy se potkaly a ze střetnutí vzešlo podle předpokladů áčko, dvě branky dal Filip a jednu Martin Klement. Áčko těžilo zejména z kombinace, kterou béčko ještě nemá zažitou. Nicolas ani Martin Bělehrad se ve svých šancích neprosadili. 

 

SOKOL Telnice "A" - SOKOL Telnice "B" 3:0

Oba Telnické týmy se také musely střetnout a opět to byl první tým, který porazil rezervisty. Aspoň je vidět, že trenéři Sokola i Orla ví, jak rozložit hráče na soupisky.

OREL Řečkovice "B" - SOKOL Telnice "B" 4:2 (3:0); branky: 4 Bělehrad Michal

Souboj rezerv vyšel lépe pro Orly, ale Sokoli se nedali lehce, klovali a dali dvě branky. Ale střelecký um a cílevědomost Míši Bělehrada zajistily potřebný náskok, škoda jen, že nenahrál Petrovi Stuchlíkovi v jasné šanci, Petr podal dobrý výkon a gól by si zasloužil. V obraně se blýsknul nad očekávání Pája Hedbávný.

OREL Řečkovice "A" - SOKOL Telnice "A" 2:1 (1:0); branky: Havlík Filip, Bartoš Adam

Poslední zápas měl podle rozlosování rozhodnout o vítězi, i když se již dalo tušit, že orlíci mají trumfy v rukou. V brance áčka stál Luboš, který ještě neobdržel branku a několikrát i v průběhu turnaje ukazál, že je schopen zapojit se do power-play. 

První branka nás uklidnila hráli jsme na jistotu, po poločase soupeř vyrovnal, ale na to jsme brzy odpověděli další brankou a zápas si pohlídali. Opět skóroval Filip a svůj druhý gól dal Adam Bartoš. 

 

Shrnutí:

Odehráli jsme po delší době několik zápasů, které prověřily fyzickou i taktickou vybavenost hráčů. Někdo se s tím popral, někdo zazářil, všichni máme co zlepšovat. Přesto si všichni zúčastnění svým výkonem a snahou hrát zaslouží uznání a pochvalu. Turnaj se odehrával v klidném a přátelském duchu. Nebylo takřka žádného faulu. 

Za Orlíky probereme rozbor hry a výkonů na tréninku, přesto bych z áčka rád ocenil Filipa Havlíka za 7 branek, které vstřelil, a stal se tak nejlepším střelcem turnaje, dále Adama Bartoše za vynikající pohyb a výkon jak v obraně tak i v zakončení v útoku, z béčka brankáře Adama Havlíka a útočníka Michala Bělehrada, kterým tým vděčí za druhé místo.

Děkujeme soupeři, který vážil cestu a přijel v hojném počtu, že mohl postavit dva týmy, za výkon a hru.

Sportu zdar!

 

Tabulka turnaje
Pořadí Název týmu V R P GV GO Body
1. OREL Řečkovice "A" 3 0 0 13 1 9
2. OREL Řečkovice "B" 2 0 1 6 5 6
3. SOKOL Telnice "A" 1 0 2 4 4 3
4. SOKOL Telnice "B" 0 0 3 2 15 0

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Střelci 2023/2024
Jarní část sezóny 2023/2024 v plném proudu, držíme se statečně ve všech soutěžích!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1 23 4 5
6 78 9 101112
13 1415 1617 18 19
20 2122 2324 25 26
27 2829 3031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz