Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Špicův sloupek

Omladina bodovala

publikováno 07.03.2015

Orel A - Kalábek B 3:3 (0:2)
Góly: Tom Ch., Aleš, Tom G.

Orel A - Kickers 3:2 (1:1)
Góly: Jirka, Ričí 2

Sejk, Ondra, Zmešky, Libas, Ivin, Gamfil.....to není naše sestava, ale naopak bez těchto hráčů jsme to museli poskládat. Dokonce se nám i podařilo snížit věkový průměr, když nastoupili jen 3 čutálisti nad 30.

Kalábek nabuzený druhým místem ze Zimní ligy MEVA open už měl 3 body z ranního zápasu proti Arsenalu a začal proti nám sebevědomě. Stačilo pár povedených akcí a do půle vedli 2:0. Ve druhé půlce jim stačilo hluboko bránit a nám se horko těžko dostávalo do šancí. Když už jsme pomalu začínalí uvažovat o powerplay, trefil se pěkně k tyči levačkou mladík Tom. Potom zakombinoval Tom Geisler s Alešem a druhý jmenovaný vyrovnal. Kalábkům se ale podařilo jít opět do vedení, tak jsme nakonec k powerplay stejně sáhli. Po pěkné kombinaci po ose Radim, Tom Chráscina a zakončující Tom Geisler jsme minutu před koncem vyrovnali a 3:3 to také už skončilo.

Druhý zápas se hrálo hodně dlouho bez gólu, první se ale opět jako v prvním zápase trefil náš soupeř. Těsně před poločasem se schovanou střelou trefil k tyči Jirka, který si tak odbyl první dvojzápas a rovnou taky první gól. Ve druhé půlce jsme opět inkasovali a museli dotahovat. Klíčovým okamžikem byla špatná spolupráce soupeřova brankáře a útočníka, který vrátil brankáři nahrávku do vápna a kopali jsme nepřímý kop. Zkusili jsme nově vymyšlený signál a jak se ukázalo, byli jsme z něj sami trochu vyjevení - naštěstí ale i soupeř. Radim nabil Ričímu a ten šajtlí trefil volné místo u tyčky. 2:2. Soupeř měl jen 1 chlapa na střídání, proto si bral 5 minut před koncem oddechový čas, aby mohl nabrat síly na závěrečné minuty. Šance měly oba týmy, ale rozhodnout se podařilo nám, když se půl minuty před koncem trefil po nahrávce Aleše Ričí. Soupěř už neměl čas na nic a mohli jsme slavit 4 body.

Dneska jsme šli pověstnému šťestíčku asi víc naproti, proto se k nám otočilo čelem - v obou zápasech se nám podařilo skórovat v závěrečných sekundách. Těžko někoho konkrétně vyzdvihovat, pochvalu zaslouží dnes všichni za týmový výkon. Zajmavostí je, že první tým tabulky Kickers má z 16ti zápasů pouhé 2 prohry, a obě právě s Orlem.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Střelci 2023/2024
Jarní část sezóny 2023/2024 začala pro A a B týmy, do sestavy naskočila zahraniční posila a hned dala ve (skoro) každém zápase gól - welcome Dario!!!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 23 4 5 6 7
8 910 11 12 13 14
15 1617 18192021
22 2324 2526 27 28
29 30     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz