Úvod » Špicův sloupek

Čtyřbodová sobota

publikováno 29.03.2015 (aktualizováno 07.04.2015)

Agromeli B - Orel Řečkovice 3:6 (1:3)

Branky: Tesař Ivo 2, Kandra Mario - Kahoun Pavel 3, Kugler Patrik 2, Hladký Jan; Rozhodčí: Čep (8), Bláha V. (8)

SOŠ OOM - Orel Řečkovice 3:3 (1:2)

Branky: Škoda Jiří, Kovář Václav, Škoda Milan - Kahoun Pavel 2, Hladký Jan; Rozhodčí: Bláha V. (5), Čep (5); ŽK: Škoda Milan- 0; ČK: Škoda Jiří - 0

Do prvního zápasu jsme vstoupili trochu v obavách, protože je naším častým zvykem ztrácet body se soupeři ze dna tabulky. Asi jsme byli ještě rozespalí nebo co, ale pozdě jsme přistupovali k hráčům soupeře a kupili zbytečné chyby. Soupeř se ujal vedení 1:0 a vytvořil si ještě pár dalších šancí, ale naštěstí jsme přidali jeden rychlostní stupeň a začali se taky prosazovat. Jako první zavelel ke zteči Halfík, kterému se podařilo srovnat pěkným angličanem. Do půle se ještě trefil Ričí a z desítky za 6 faul Kugli a vypadalo to, že si zápas už pohlídáme. Soupeř to ale ještě nepoložil a snížil po půli na 3:2. Naštěstí jsme dalšími góly odskočili a soupeř už jen korigoval na konečných 6:3.

Se SOŠ to byl úplně jiný zápas, do šancí jsme se moc nedostávali přes důslednou obranu soupeře. První dva góly padly jako přes kopírák, Ričího střela kterou golman v pohodě kryje....a najednou mu propadává pod všemi možnými údy a nakonec ho vytahuje zpoza brankové čáry. Na tyto šťastné góly soupeř odpověděl pouze snížením na 2:1, tak skončila první půle. V té druhé dostal soupeřův útočník červenou kartu za kritiku rozhodčího a nám se podařilo dvouminutovou přesilovku přetavit v gól Halfa na 3:1. Potom jsme ale zaspali na půlce při přebírání hráčů a pustili soupeře do názejdu z boku na Lukáše. Soupeřův hráč nezazmatkoval a posunul balon jesličkami do brány. SOŠ si ke konci vzala time out a rozehrála powerplay, nám se vůbec nedařilo ji pokrývat a soupeři se povedlo půl minuty před koncem srovnat.

Po dlouhé době nastoupili po zranění Sejk a Gamfil, naopak Radim už podruhé bez omluvy nedorazil (li) - z toho plynou tekuté sankce na závěrečnou(D). Škoda konce druhého zápasu, vedení 3:1 jsme si měli pohlídat. Taky by jsme se měli vyvarovat přílišnému komentování výkonu rozhodčích, soupeř za to pykal červenou kartou a u nás tam taky občas něco viselo ve vzduchu. Ano, dokonalí vždy nejsou a dnes pár přehmatů udělali, ale někdy je opravdu lepší soustředit se sám na sebe a svůj výkon! Za zmínku ještě stojí jarní výkony Halfa, který svým nasazením jde dobrým příkladem celému týmu, dnes dokonce okořenil svůj výkon dvěma důležitými góly (Y).

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Střelci 2023/2024
Jarní část sezóny 2023/2024 začala pro A a B týmy, do sestavy naskočila zahraniční posila a hned dala ve (skoro) každém zápase gól - welcome Dario!!!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 23 4 5 6 7
8 910 11 12 13 14
15 1617 18192021
22 2324 2526 27 28
29 30     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery