Úvod » Špicův sloupek

Áčko další tříbod, Béčko vstup nezvládlo

publikováno 13.04.2016 (aktualizováno 15.04.2016)

Áčko potřetí za sebou vydolovalo z dvojzápasu 3 body, tentokrát proti týmům v tabulce z 2 a 3 místa.
S Glads jsme začali dobře, když se levačkou nekompromisně do šibenice prosadil Pája Sejkora. Gládi však měli v zápase lepší pohyb a za první poločas se dostali několikát do přečíslení a si připravili spoustu dobrých šancí, které volaly po gólu, jednou dokonce netrefili z přihrávky pod sebe na penaltu prázdnou bránu. Hodně taky toho pochytal Lukáš, rozhodně si dost zachytal. A jak se říká nedáš-dostaneš, hned z kraje druhé půle se na zteč vydala ofenzivně laděná dvojka Half-Kuba, Halfovi se podařilo na několikrát míč propasírovat přes obránce i brankáře v souboji před vápnem a povedlo se mu to tak dobře, že se míč dostal před prázdnou bránu přímo před Kubu, který tak měl lehkou úlohu. Potom se ještě trefil po úniku po lajně Aleš a vypadalo to nadějně. Gládi hráli powerplay, postupně stáhli skóre na 1 gól, ale to už bylo do konce jen 30 sekund a to jsme si pohlídali.
S Atraps to byl jiný zápas, chvíli před tím je obral o všechny 3 body Arsenal a bylo vidět, jak moc chtějí vyhrát. Když se k tomu přidala i jejich rychlostní a technická vyzrálost, bylo jasné že musíme být před jejich bránou produktivní. Gól se nám ale podařilo dát až chvíli před koncem Alešem po individuální akci ,ale jinak střílel góly jen soupe. Šancí měli za zápas dokonce víc než Glads v předchozím zápase, tentokrát byli prostě nad naše síly.

Béčko v jednozápase s Jehnicemi propadlo a dalo gól a těsně před koncem.
Ve značně okleštěné sestavě s posilami Liborem a Vojtou jsme šli v deštivém počasí do jednozápůasu s Jehnicemi, které nás na konci podzimu také v mokru porazily těsně 3:2. Tentokrát se nám utkání nepovedlo, zejména co se útočné fáze týká. Nedokázali jsme si víckrát nahrát a do střelby jsme se dostávali jen málokdy. Vázla kombinace, hra 1 na 1 vycházela jen Marovi, ale ne vždy a ne vždy bylo s kým si narazit. Bez branky se hrálo asi 10 minut, pak prošel soupeř třevi obránci a 2 na gólmana zakončili bezchybně. Půli jsme udrželi, ale na začátku druhé jsme dostali rychle dvě branky - nejprve se zamotal míč Dodovi mezi nohama a soupeř z vápna trefil k tyči, pak skrz Peťu procedili druhou dorážku střely. Zkusili jsme power-play, ale udělali chybu a dostali gól z půle. Nakonec jsme korigovali, Peťa nastřelil na zadní Vojtu a Roman lehce líznul míč před gólmanem. 

Orel Řečk.B - Jehnice B 1:4 (1:0) Cabejšek-Jičínský 2, Květoň, Švácha,

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Střelci 2023/2024
Jarní část sezóny 2023/2024 začala pro A a B týmy, do sestavy naskočila zahraniční posila a hned dala ve (skoro) každém zápase gól - welcome Dario!!!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 23 4 5 6 7
8 910 11 12 13 14
15 1617 18192021
22 2324 2526 27 28
29 30     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery