Úvod » Aktuálně

Futsalové orgie v Tuřanech

publikováno 21.11.2018 (aktualizováno 07.01.2019)

Přistupte blíže velevážené publikum, dnes si přečtete o nevídaném futsalovém uměni a neuvěřitelném skóre 19:2 ze dvou zápasů! Brankáři chytající jako opice, útočníci hbití jako kobry a nakonec přetlačováná dvou beranů, to vše Vás čeká v dnešním reportu, psaném klaunem!

Agrotec Hustopeče B : Orlák Brno 0:10 (0:4)

Branky: Poláček Jakub 3, Lesenský Petr 2, Strnad Ondřej 2, Geisler Tomáš, Dostál Vojtěch, Kugler Patrik; Rozhodčí: Vašíček Jiří (8.4), Čep Radim (8.4), Machala Karel; Delegát: Stix Jiří

 

Stejně jako bájný pták Fénix povstává po své smrti ze svého popela, tak z Orla z Řečkovic A po jeho zániku vzešel Orlák z Babic. A hned v prvních kolech krajské soutěže ukázal, že má pěkně ostrý klofan. 

Tým potřeboval vyztužit zejména obranu, protože na zkušené zadáky Zmeškyho s Libasem už nemůže spoléhat a Halfík v prvních kolech dal před futsalem přednost inspekcím ženského lůna. 

A tak jsme jako správní vyznavači pravidla “Nejlepší obranou je útok”, jsme místo obránců vzali na hostování jen útočníky (Langoš, Kugli). První dvojkolo byla ještě nekompletní sestava, ale v tom druhém jsme se sešli téměř všichni a přišel útočný fičák. 

Proti Agrotecu Hustopeče se náš pancéřový útočný vlak rozjížděl trošku pomaleji, ale jak nabral rychlost, byl už k nezastavení. Soupeři byli mladí, hubení a běhaví, ale chyběli jim futsalové zkušenosti. 

Naše útočné dvojice byly namíchány jako smrtící koktejl hmotnosti (Langoš s Ondrou) obklopené rychlostí (Kuba s Tomem) a díky tomu pronikaly soupeřovou obranou stejně snadno, jako střely s ochuzeným uranem pancířem tanku T-72. A to vše podpořeno obránci, kteří namísto bránění zadních vrátek, raději rozkopávali soupeřovu vstupní branku. 

Po Ondrově zakončení z brejku, ještě vymetl Langoš soupeřovu šibenici a pak nastala tma. Čísi dítě odpojilo halu od elektřiny a v nastalé patnáctiminutové pauze jsme mohli diskutovat o důležitých věcech, třeba jak to má Langoš nejradši … vyhozený. Což hned po rozednění předvedl a po Lukášové skvostném výhozu, za bouřlivého pokřiku svého syna :”To je můj táta!”, vymetl zase jiný kout soupeřovi branky z otočky. Panečku tahle posila je fakt kanón … rotační :-D 

Lukeho výkon se zde patří vyzvednout, protože vedle jedné asistence předvedl famózní zákroky a chytil vše co se dalo, ale i nedalo. 

Další průběh si už nepamatuju přesně, ale bylo to něco ve stylu - střela vedle, gól, střela, střela, gól, gól, Luke vylapal, Kugliho rána z půlky a gól houslema, … 

Nakonec Vojtík těžce krvácejícího soupeře dorazil “Koťovským signálem”, tedy patičkou na zadní tyči i když správně měl být po nahrávce bodlem. 

 

Kalábek Brno B : Orlák Brno   2:9 (1:5) 

Branky: Kotouč Miroslav 2 - Poláček Jakub 4, Sýkora Patrik 2, Lesenský Petr 2, Strnad Ondřej; Rozhodčí: Machala Karel (8), Vašíček Jiří (8.2), Čep Radim; Delegát: Stix Jiří; ŽK: Kotouč Miroslav, Citovecký Roman- 0 

To Kalábek byla jiná váhová kategorie a to doslovně. Sehraní, urostlí chasníci, které lze od míče odstavit jen krumpáčem značky Fiskars. Útočníci držící míče před vápnem a rozdávající nahrávky nabíhajícím s frekvencí pedofila rozdávajícího bonbóny před základkou. Ale k čím více nás mačkali k naší bráně, tím dám to pak měli zpět ke své. A tak jsme přesedli z pancéřového vlaku do útočného Šinkansenu a útočné orgie mohly pokračovat, jen pro změnu z brejků. Jediná soupeřova možnost, jak zastavit Kubu by byl asi jen elektrický paralyzér, a tak mu raději místo marného sprintu zpět, několikrát dobrovolně odevzdali míč na půlce sami. 

Překvapil mě Ivin, kterému táhne na 40 a přesto běhal i kličkoval jako mladý zajíc a připravoval jednu šanci za druhou. Asi si nechám předepsat stejné léky. 

Popravdě si už všechny góly a situace nepamatuju, utkvěl mi v hlavě jen Ondrův výstřel z houfnice, kterým vymetl šibenici snad z dvaceti metrů a zlikvidoval populaci místních pavouků a kombinace na jeden dotek do prázdné brány po ose Ondra, Sejk, Kuba. Pak dvakrát Langoš roztočil své smrtící ruské kolo před soupeřovou svatyní a bylo to rázem 5:0. 

A na tohle skóre není Kalábek rozhodně zvyklý a už vůbec ne od nás, takže se začalo až nepříjemně jiskřit. Kugli si našel nového kamaráda s číslem 91 a v jeden okamžik dali hlavy dohromady (čelo na čelo), aby zkusili vymyslet, jak ty nesportovní situace rozumně a s chladnou hlavou vyřešit, ale nepovedlo se.

Konec zápasu připomínal spíše gladiátorské hry ve starém Římě než futsal, což ale nevadilo Kubovi, který soupeřům naložil do Mikulášské igelitky k sedmi fíkům ještě dva banány na cestu a uzavřel skóre na 9:2.

 

Kugli a hráč 91, mají smůlu, Ti dostanou na Mikuláše jen pytlík uhlí.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Fuza st | 24.11.2018 20:10
Gratulace největší . Skvělá reportáž... jen není v názvu Orel a hned jsou to orgie...
Osobní profil RenoRaines | 22.11.2018 18:35
Výborná reportáž, alespoň i žena z toho něco měla
Osobní profil Ritxie | 21.11.2018 9:59
Gratulace, ani jsem nevěřil vlastním očím, když jsem četl výsledky.

Aktualita

Střelci 2023/2024
Jarní část sezóny 2023/2024 začala pro A a B týmy, do sestavy naskočila zahraniční posila a hned dala ve (skoro) každém zápase gól - welcome Dario!!!

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    12 3
4 56 78 9 10
11 1213 141516 17
18 1920 212223 24
25 262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz