Úvod » Špicův sloupek

Skoro perfektní víkend

publikováno 11.10.2020

Do boje se o víkendu dostaly všechny čtyři týmy a i přes některé problémy se skládáním sestavy jsme vybojovali takřka všechny body.

Velkou personální nouzi jsme měli hlavně v sobotu. Do branky za D tým musel naskočit, jinak povoláním střelec, Michal Matoušek a bravurními zákroky společně s šestibrankovým ostrostřelcem Ričím posunuli tým ke dvěma výhrám. Do sestavy se zapojili i Filip Hrůza a méně bolavý Balů a oba hned přispěli k bodům i vstřelenou brankou a tým se tak vrátil na první příčku tabulky. Kaňkou je dlouhodobější zranění Šimona Koláře.

Áčko skládalo sestavu také dramaticky, chvíli to vypadalo, že budou hrát bez střídání, nakonec z Náměště dorazil Ivin, z hor Kugli a oba velkou měrou přispěli k nečekanému úspěchu. Tým se dvěma juniory v sestavě se semkl, nasadil bojovnost a běhavost, vedl 3:1, leč o vedení přišel. Nakonec o tříbodovém zisku rozhodl v poslední minutě Kugli bombou z trestňáku. Tým nastoupil v sestavě Luke - Vojtík, Pasin, Lukáš, Michal, Kugli, Ivin a všem je potřeba jmenovitě poděkovat a pogratulovat.

V neděli jsme měli papírově lehké soupeře a potvrdili jsme to bohužel jen ve třech čtvrtinách případů.
Béčko bohužel prohrálo hned první zápas s Tropicanou, což napravilo jistou výhrou ve druhém zápase s posledními Lamami B.
Céčko povolalo premiérově Ondru Sýse  v obou zápasech hned vedlo, vedení si nenechalo vzít. Bodově se nejvíce prosadil Langoš (4+3) a Lukáš (4+1), Adam vstřelil první branku v sezóně a Céčko tak poskočilo na první příčku, vstřelilo nejvíc branek v soutěži, ale opět přišlo zranění střelce Michala Matouška, který se snad na poslední kola dostane zpět na hřiště. 

Orel Řečkovice A - Nasan Brno 4:3 (2:1), branky: Novák Ivo 2, Kratochvíl Lukáš, Kugler Patrik - Čejka Lukáš 2, Burian Luboš

Orel Řečk. B - Tropicana 1:2 (0:1), branky: Vlk - Ondris, Jurnečka
Orel Řečk. B - Lamy B 5:1 (2:0), branky: Kugler, Vlk, Vitásek, Knecht, Slejška - Šponer

Orel Řečk. C - Tropicana 5:2 (3:0), branky: Kratochvíl, Havlík, Lesenský 3 - Jurnečka, Urban
Orel Řečk. C - Lamy B 6:2 (5:1), branky: Lesenský, Matoušek 2, Kratochvíl 3 - Šponer, Dufek

Parodia - Orel Řečk. D 5:8 (2:4), branky: Grošov D.3, Janošek, Osvald - Kahoun 5, Bořecký, Kolář, Vitásek
Orel Řečk. D - Kocovina 4:3 (2:0), branky: Kahoun, Hrůza, Vepřek, Vykypěl - Pařízek J., Dubáň ml., Elis

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Střelci 2023/2024
Jarní část sezóny 2023/2024 začala pro A a B týmy, do sestavy naskočila zahraniční posila a hned dala ve (skoro) každém zápase gól - welcome Dario!!!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1 23 4 5 6 7
8 910 11 12 13 14
15 1617 18192021
22 2324 2526 27 28
29 30     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery